U OSNOVNOJ ŠKOLI TINA UJEVIĆA U VITINI ODRŽANA EDUKACIJA ZA UČENIKE I ZAPOSLENIKE ŠKOLE

edukacija vitina 4U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Osnovnoj školi Tina Ujevića u Vitini održana je edukacije učenika i zaposlenika škole iz područja zaštite i spašavanja.


U provedbi edukacije osim zaposlenika Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke sudjelovali su volonteri iz Srednje medicinske škole u Ljubuškom i Crvenog križa Ljubuški, pripadnici Gorske službe spašavanja Ljubuški, Javne vatrogasne postrojbe Ljubuški, Policijske uprave Ljubuški i zaposlenici Doma zdravlja Ljubuški.

edukacija vitina 1


U prvom dijelu edukacije provedena je vježba evakuacije i spašavanja učenika i zaposlenika škole. Evakuacija je provedena u obje smjene. U drugom dijelu edukacije prikazan je promotivni 11-minutni edukacijski film o prirodnim i drugim nesrećama, kao i o ponašanju u slučaju pojave istih.

edukacija vitina 2

Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović je pozdravio učenike i zaposlenike škole i pripadnike žurnih službi i istaknuo važnost provođenja edukacije iz područja zaštite i spašavanja s posebnim naglaskom na vježbu evakuacije, te predstavio letak o ponašanju u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća koji je podijeljen učenicima i zaposlenicima škole.

edukacija vitina 5

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke