ODRŽANA 17. IZVANREDNA SJEDNICA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

U prostorijama Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, pod predsjedanjem zapovjednika Zdenka Ćosića, održana je 17. izvanredna sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.


Na sjednici je donesena Zapovijed kojom se zadužuju Domovi zdravlja u Županiji Zapadnohercegovačkoj da u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke pristupe obveznom testiranju na COVID-l9 zaposlenika u domovima za stare i nemoćne osobe na području Županije Zapadnohercegovačke.

Donesena je Zapovijed o dopuni Zapovijedi broj: 14-05-44-69-1/20 od 3. travnja 2020. godine i Zapovljedi broj: 14-05-44-71-1/20 od 6. travnja 2020. godine, a prema kojoj se dopušta rad trgovinama vatrogasnim aparatima i opreme za sigurnosne agencije, trgovinama i servisima informatičke opreme, trgovinama poljoprivredne opreme, rasadnicima i cvijećarama.

Za pravne subjekte koji nude usluge proizvodnje i posluživanja hrane, a mogu osigurati šalter izdavanje i dostavu iste putem telefonskih narudžbi, kao i proizvodnju i posluživanje hrane za goste hotela ograničava se radno vrijeme do 20:00 sati uz strogo poštivanje propisanih higijensko-epidemioloških mjera.

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke