Na sjednici Upravnog odbora Udruge poslodavaca Široki Brijeg predstavljen projekt “Širokobriješki gospodarstvenici – za siguran Široki”

predstavljen projekt za sirokiNa 1. sjednici Upravnog odbora Udruge poslodavaca Široki Brijeg održanoj 20. lipnja u prostorijama društva TT KABELI d. o. o. ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović održao je prezentaciju projekta “Širokobriješki gospodarstvenici – za siguran Široki”. O obvezi osnivanja vatrogasne postrojbe, odnosno o potpisivanju ugovora između gospodarskih subjekata i vatrogasnih postrojbi govorio je Željko Vukoja pomoćnik gradonačelnika Širokog Brijega za civilnu zaštitu.

 


Radi se o projektu čiji su partneri Udruga poslodavaca Široki Brijeg, Služba za civilnu zaštitu Grada Širokog Brijega, Javna vatrogasna postrojba Široki Brijeg, DVD Kočerin, DVD Jare, DVD Mokro (projektu bi se trebao priključiti i novoosnovani DVD Ljuti Dolac), a koji za cilj ima jačanje sustava zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara, s posebnim naglaskom na opremanje vatrogasnih postrojbi i nabavu vatrogasnog vozila.

Projekt će biti proveden kroz nekoliko aktivnosti koje uključuju: prezentaciju opreme i pokaznu vježbu gašenja požara na otvorenom i u zatvorenom prostoru, edukaciju za zaposlenike, kao i za osobe raspoređene u službi zaštite od požara, vježbu evakuacije u gospodarskom subjektu, te nabavu osobne zaštitne opreme za vatrogasce i svečano postrojavanje pripadnika vatrogasnih postrojbi u opremi nabavljenoj u sklopu projekta.

Sirokobrijeski gospodarstvenici logo FINAL 1

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke