ZAVRŠENA EDUKACIJA ZAPOSLENIKA I POLAZNIKA DJEČJIH VRTIĆA NA PODRUČJU GRADA ŠIROKOG BRIJEGA

edukacija siroki 6 10Edukacija zaposlenika i polaznika dječjih vrtića pod nazivom: „Ponašanje u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća i upoznavanje s brojevima telefona koji se koriste u hitnim slučajevima“, a u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, održana je u dječjim vrtićima 'Mali hrast', 'Sunčica' i 'Zlatna ribica'.

 

U provedbi edukacije osim zaposlenika Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke sudjelovali su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Široki Brijeg, Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i Crvenog križa Široki Brijeg koji su pokazali svoju opremu, uređaje i vozila koje koriste u izvršavanju zadaća iz svoga djelokruga rada, te su uz pripadnike policije iz Policijske uprave Široki Brijeg izveli kratke vježbe.

edukacija siroki1 6.10

Prikazan je kratki crtani film o ponašanju djece u slučaju pojave prirodnih nepogoda i drugih nesreća. Djeci su podijeljene bojanke s motivima civilne zaštite, vatrogastva, prve pomoći, GSS-a i policije, te prigodni letci o ponašanju u slučaju pojave požara, potresa i drugih prirodnih nepogoda i nesreća.

S ovime je završena je edukacija u dječjim vrtićima u Širokom Brijegu, a ista će se nastaviti u drugoj polovici mjeseca listopada u dječjim vrtićima na području Općine Posušje. Edukacija je održana u ukupno 12 vrtića na području Grada Širokog Brijega.

 

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke