U SKLOPU PROJEKTA „OTPORNA GRANICA“ ODRŽAN DVODNEVNI TRENING MODUL ZA PRIPADNIKE PREKOGRANIČNOG TIMA ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE

moduli IPA II vatrogasciU srijedu 14. lipnja i četvrtak 15. lipnja u Ljubuškom je u sklopu projekta „Povećanje kapaciteta za prevenciju, pripremu i odgovor na katastrofe – Otporna granica“ prekograničnog programa IPA II održan trening modul za pripadnike prekograničnog tima za zaštitu i spašavanje.

 

Prekogranični tim za zaštitu i spašavanje sastavljen je od članova s područja Županije Zapadnohercegovačke (medicinski tim, tim za zaštitu od požara i služba za spašavanje iz ruševina) i Općine Herceg Novi.

moduli IPA II zagreb

Na samom početku prvog dvodnevnog trening modula nazočne su pozdravili Radoslav Luburić ravnatelj Razvojne agencija županije Zapadnohercegovačke – HERAG vodeći partner u projektu, te dr. sc. Drago Martinović ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Emilija Knežević ispred Općine Herceg Novi partneri u projektu.

Trening modul su održali pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zagreb Petar Kecman, Zoran Gorički i Neven Kuharić na čelu sa zapovjednikom Sinišom Jembrih.

moduli IPA II radionica

 

moduli IPAII Ljubuski

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke