EDUKACIJOM U OSNOVNOJ ŠKOLI IVANA MAŽURANIĆA U POSUŠJU ZAVRŠENA EDUKACIJA UČENIKA I ZAPOSLENIKA OSNOVNIH ŠKOLA U ŽUPANIJI ZAPADNOHERCEGOVAČKOJ

edukacija posusje IMU organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke održana je edukacija učenika od I. do V. razreda i zaposlenika Osnovne škole Ivana Mažuranića na temu „Ponašanje u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća i vježba evakuacije“, te je završena edukacija učenika i zaposlenika u osnovnim školama u Županiji zapadnohercegovačkoj. Dan ranije 27. ožujka edukacija u istoj školi održana je za učenike od VI. do IX. razreda.

 

U provedbi edukacije su osim zaposlenika Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke sudjelovali učenici Medicinske škole Općine Posušje, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Posušje, HGSS-a Stanica Posušje, Doma zdravlja Posušje i Policijske uprave Posušje.

edukacija posusje2 IM

edukacija citluk vinjani 3

U prvom dijelu edukacije provedena je evakuacija učenika i ne/nastavnog osoblja, a u drugom dijelu edukacije prikazan je 11-minutni edukacijski film o prirodnim i drugim nesrećama. Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović upoznao je nazočne s ciljem i značenjem edukacije u osnovnim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj, te predstavio letak o ponašanju u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća, koji je podijeljen učenicima.

edukacija posusje1 2

 

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke