U DRUGOJ OSNOVNOJ ŠKOLI U ŠIROKOM BRIJEGU ODRŽANA EDUKACIJA ZA UČENIKE I ZAPOSLENIKE ŠKOLE

edukacija siroki II os 3
U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Drugoj osnovnoj školi u Širokom Brijegu održana je edukacije učenika i zaposlenika škole iz područja zaštite i spašavanja.

 

U provedbi edukacije osim zaposlenika Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke sudjelovali su volonteri Crvenog križa Široki Brijeg, pripadnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg, Javne vatrogasne postrojbe Široki Brijeg, Policijske uprave Široki Brijeg i zaposlenici Doma zdravlja Široki Brijeg.

edukacija siroki II os 2

U prvom dijelu edukacije provedena je vježba evakuacije i spašavanja učenika i zaposlenika škole. Evakuacija je provedena u obje smjene. U drugom dijelu edukacije prikazan je promotivni 11-minutni edukacijski film o prirodnim i drugim nesrećama, kao i o ponašanju u slučaju pojave istih.

edukacija siroki II os 1

Ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drago Martinović je pozdravio učenike i zaposlenike škole i pripadnike žurnih službi i istaknuo važnost provođenja edukacije iz područja zaštite i spašavanja s posebnim naglaskom na vježbu evakuacije, te predstavio letak o ponašanju u slučaju pojave prirodnih i drugih nesreća koji je podijeljen učenicima i zaposlenicima škole.

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke