VLADA ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE PRORAČUNSKIM KORISNICIMA PODARILA LIJEPI BOŽIĆNI DAR – 10 % POVEĆANJE PLAĆE

vlada zzh tablaaSvim proračunskim korisnicima Županije Zapadnohercegovačke od 1. siječnja plaće će biti povećane za 10 % usuglašeno je na današnjoj sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Sjednici Vlade je prethodio sastanak predsjednika Vlade ŽZH Zdenka Ćosića i dopredsjednika Vlade i županijskog ministra financija Tonija Kraljevića s predstavnicima Nezavisnog sindikata zaposlenih u osnovnim školama u ŽZH. Sastanak je održan prošlog četvrtka u prostorijama Ministarstva financija u Ljubuškom, te je na istome predstavnicima Sindikata iznesen prijedlog o mogućem povećanju plaća. Istoga dana održan je sastanak i sa predstavnicima Sindikata djelatnika MUP-a ŽZH. Sukladno prijedlogu o povećanju plaća Ministarstvo financija je izradilo, a Vlada ŽZH danas usvojila Odluku o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće proračunskih korisnika ŽZH.

Polovicom rujna ove godine Vlada ŽZH na prijedlog Ministarstva financija donijela Odluku o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u ŽZH, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koji su korisnici Proračuna ŽZH i ostalih zaposlenika korisnika županijskog proračuna, kojom su plaće proračunskim korisnicima povećane za 5 %. Usvajanjem navedenih Odluka proračunski korisnici u Županiji Zapadnohercegovačkoj su kroz svega tri mjeseca ostvarili rast plaće od 15 %. Fena.ba

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288


Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2022 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke