ZAHVALA SUDIONICIMA OBILJEŽAVANJA DANA CIVILNE ZAŠTITE I ČESTITKA DOBITNICIMA PRIZNANJA I NAGRADA CIVILNE ZAŠTITE

dan cz sjednicaNakon svečanog obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite koji je ujedno i Dan civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, brojnih čestitki koje smo dobili za organizaciju, osjećamo potrebu još jednom zahvaliti svima koji su došli, ali i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ove naše svečanosti.

 

Ipak imamo potrebu posebno zahvaliti našim domaćinima Općini Grude i djelatnicama Kulturnog doma A.B. Šimić, na susretljivosti i pomoći pri organiziranju ovog našeg događaja. U programu obilježavanja Dana civilne zaštite sudjelovali su i Franka Bračić novinarka Radija Grude voditeljica programa i profesori Glazbene škole Grude Stipe i Gabrijela Iličić koji su s dva glazbena broja upotpunili svečanost obilježavanja Dana civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

dan cz mediji

Hvala im. Hvala vlasnicima LED-displaya u našoj Županiji za postavljanje najave 1. ožujka Dana civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, te medijima koji su stalno s nama i prate naš rad.

dan cz8

I na kraju još jednom čestitamo svim dobitnicima priznanja i nagrada civilne zaštite za ostvarene rezultate u zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

dan cz 6

 

dan cz displej

dan cz displej1

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke