ZAPOČELA DEZINFEKCIJA JAVNIH POVRŠINA U ŽUPANIJI ZAPADNOHERCEGOVAČKOJ

dezinfekcija fuczDezinfekcijom užeg središta grada (Široki Brijeg) timovi Federalne uprave civilne zaštite započeli su dezinfekciju javnih površina u gradovima/općinama u Županiji Zapadnohercegovačkoj.


Timovima Federalne uprave civilne zaštite pomažu pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Širokog Brijega. Ovom dezinfekcijom planira se obuhvatiti što veće područje i površine na kojima boravi i kreće se veći broj ljudi.

Ove aktivnosti se provode u okviru sistematske dezinfekcije gradova Federacije BiH kao jedna od mjera borbe protiv širenja zaraze koronavirusom (Covid-19).

Pripadnici vatrogasnih postrojbi iz gradova/općina u Županiji Zapadnohercegovačkoj proteklih dana su vršili dezinfekciju javnih površina, a to će nastaviti, prema preporukama sanitarnih inspektora, i nakon ove dezinfekcije u suradnji s timovima Federalne uprave civilne zaštite.

Iz Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke zahvaljuju Federalnoj upravi civilne zaštite na pomoći koju pružaju gradovima/općinama u Županiji Zapadnohercegovačkoj u dezinfekciji javnih površina.

Nakon Širokog Brijega, timovi Federalne uprave civilne zaštite nastavit će s dezinfekcijom javnih površina u Posušju, a potom i u Grudama i Ljubuškom.

 

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke