Članovi Županijskog stožera civilne zaštite u posjetu Ljubuškom i Grudama

civilna zastita ljubuski posjeta1U Ljubuškom su danas boravili članovi Županijskog stožera civilne zaštite ŽZH predvođeni predsjednikom Vlade i zapovjednikom Stožera Zdenkom Ćosićem, ravnateljem Uprave civilne zaštite ŽZH i načelnikom Stožera Dragom Martinovićem i ministrom zdravstva i članom Stožera Tomislavom Pejićem, dr. med.

 

U Ljubuškom su ih dočekali potpredsjednik Vlade ŽZH, član Stožera i ministar financija Toni Kraljević i ministar MUP-a i član Stožera David Grbavac, te predsjednik Crvenog križa ŽZH Viktor Grbavac zajedno s volonterima Crvenog križa. U Domu zdravlja Ljubuški ih je ravnatelj Ivan Landeka, dr. med. upoznao s novim načinom i organizacijom rada Doma zdravlja Ljubuški.

Članovi stožera su obišli Policijsku upravu Ljubuški, privremeno skladište Crvenog križa Ljubuški gdje su stigla dva šatora i deke, a potom i granični prijelaz Bijača na kojem su pripadnici OS BiH vlastitim kapacitetima izvršili postavljanje šatora s krevetima.

Nakon Ljubuškog članovi Stožera posjetili su Dom zdravlja u Grudama gdje ih je ravnateljica Zdravka Erkapić, dr. med. Upoznala s načinom rada i funkcioniranja Doma zdravlja Grude u novonastaloj situaciji.

SLOGAN cz

OPERATIVNI CENTAR

Tel.: 039 661 377

CZ ZZH logo

facebook
instagram
 

 

Video prilog

Izvješće operativnog centra

Važni telefonski brojevi:

Operativni centar CZ 121 

Policija 122 

Vatrogasci 123 

Hitna medicinska pomoć 124 

Pomoć na cesti /AMSBiH/ 1288

logo modul r 2
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke

dr. Franje Tuđmana 85,
88340 Grude
Tel.: +387 (0)39 661 580
Fax: +387 (0)39 852 077
uprava@civilnazastita-zzh.gov.ba

©2024 Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke
Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke